De spelers en staf van de A-selectie zijn zaterdagochtend op de foto gezet. Dit gebeurde ten behoeve van een aantal mediavertegenwoordigers (o.a. ElfVoetbal en De Bunschoter) en uiteraard voor de eigenuitingen, zoals de presentatiegids, website en sociale media.

De teamfoto werd conform de anderhalvemeter-regelgeving geschoten. Hierbij mochten de fotografen vanaf de zittribune hun beste plaatje schieten. Bestuurslid technische zaken Peter Frans Heinen verzorgde andermaal een gestroomlijnde fotoshoot waarbij naast de teamfoto ook individuele portretten werden gemaakt. Het mediateam pakte uit door met een greenscreen zowel individuele foto’s te maken als zogenoemde juichvideo’s ten behoeve van het gebruik op sociale media. De komende weken zal een en ander bewerkt worden, zodat we bij de start van de competitie al het officiĆ«le materiaal in gebruik kunnen nemen.

Vorig artikelOnze mooie stadsweide
Volgend artikelVervolg voorbereiding