Organisatie Vallei Boert Bewust organiseert op donderdag 30 juli een fietstocht in de regio Nijkerk, Voorthuizen en Putten. Deelnemers komen op de route van 25 kilometer langs verschillende boerenbedrijven.Halverwege de fietstocht is er bij een van de bedrijven een picknick met streekgerechten.

De route begint tussen 10.30 uur en 12.00 uur op de parkeerplaats bij de kruising van de Schoenlapperweg en Akkerweg in Nijkerk. Vanaf daar volgen deelnemers de Vallei Boert Bewust-borden. Volgens de organisatie is de tocht van 25 kilometer ,,erg geschikt om samen met het gezin te fietsen.”

Om deel te nemen aan de tocht kunnen fietsliefhebbers zich aanmelden via info@valleiboertbewust.nl. Meer informatie is te vinden op de website van Vallei Boert Bewust.

Vorig artikelUittip: Schaapskooi Ermelo
Volgend artikelUittip: Museum IJsselstein