De LOS heeft een aantal vacatures voor vrijwillige medewerkers. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je wordt zo nodig opgeleid en begeleid. Welkom bij de LOS.
Presentator
De presentator presenteerteen radio- of televisieprogramma. Dit kan op verschillende manieren zoals het voorlezen van teksten m.b.v. de autocue (bijv. nieuwsberichten) voor televisie-uitzendingen
Maar ook het zelf interviewen van gasten bij radio of tv op locatie of in de studio.
Als presentator heb je gevoel voor journalistiek. Je schrijft zelf mee aan teksten, die voorgelezen moeten worden. Je hebt de mogelijkheid om je eigen gasten uit te nodigen. Programma’s kunnen live worden uitgezonden (bijv. radioprogramma’s) of worden opgenomen om op een later tijdstip uit te zenden.
Meld je voor een oriënterend gesprek. Een gesprek is vrijblijvend! Dat kan via de telefoon of per e-mail (033-2987171, rtv@omroepspakenburg.nl of loop eens binnen. We laten dan zien en horen wat de functie inhoudt. Is het iets voor jou? Sluit het aan bij je mogelijkheden en wensen?
Het spreekt vanzelf dat je voor deze vrijwilligersfunctie een opleiding krijgt, het is dus geen noodzaak dat je al ervaring hebt. Leeftijd speelt geen rol. Wel is het belangrijk dat je enthousiast bent.
We horen graag van je!

Vorig artikelBijna helft Nederlanders maakt zich zorgen over droogte
Volgend artikelKlopjacht op agenten in burger