Normaal gesproken organiseert de gemeente in september een feestelijke bijeenkomst om onze sportkampioenen te huldigen. Vanwege de coronacrisis zetten we de kampioenen uit de gemeente Bunschoten welin het zonnetje, maar op een andere manier: individueel.

Omdat de meeste competities niet zijn afgerond door de landelijke maatregelen, gaat het alleen om inwoners die afgelopen sportseizoen kampioen zijn geworden. Verder geldt dat bij teamsporten alleen het hoogste team van zowel de dames als heren gehuldigd wordt en dat individuele kampioenen Nederlands kampioen zijn geworden.

Komt er bij uw vereniging een team of individuele sporter in aanmerking om in het zonnetje te worden gezet? Lever dan voor 12 augustus a.s. informatie aan over het team dat of persoon die kampioen is geworden door een mail te sturen naar Frank Knoppers via f.knoppers@bunschoten.nl.

Vorig artikelKlopjacht op agenten in burger
Volgend artikelGenieten op de vroege ochtend