IJsselmeervogels kreeg deze week een laatste waarschuwing. Op de website schrijft het bestuur:
“Helaas hebben we moeten vaststellen dat het voor veel mensen heel moeilijk blijkt om de coronaregels inacht te nemen.
Zowel in de kantine als op het terras worden stoelen verplaatst om als team bij elkaar te gaan zitten. Dit is goed te begrijpen, we hebben hier met z’n allen naar verlangd, maar het mag gewoon niet. Waarschuwingen van onze vrijwilligers worden genegeerd of weggelachen. Met name afgelopen zaterdag, bij een overigens zeer succesvol seniorentoernooi, liep het de spuigaten uit. Dat heeft (terecht) geleid tot een officiĆ«le waarschuwing. Een volgende overtreding betekent een boete of zelfs (tijdelijke) sluiting. Dit willen we absoluut voorkomen!
Laten we, nu het virus her en der weer oplaait, ons best doen om ons aan de regels te houden en zo ervoor te zorgen dat we kunnen houden wat we hebben en niet opnieuw vrijheid hoeven in te leveren. We doen daarom een dringend beroep op iedereen om zich aan de regels te houden!
Help ons om erger te voorkomen en houd je aan de regels. Zowel in en rond de kantine als rond het veld!”

Vorig artikelLaat je telefoon in je zak!
Volgend artikelGEFELICITEERD!!!!