De KNVB heeft de speelschema’s van de Tweede divisie, de Derde divisies en de Hoofdklassen bekend gemaakt.
IJsselmeervogels begint de competitie op zaterdag 5 september met een thuisduel tegen RijnsburgseBoys. Spakenburg begint op dezelfde dag de competitie met een uitduel. De Blauwen reizen af naar Scheveningen. GVVV uit Veenendaal neemt het in de eerste speelronde in een uitduel op tegen Quick Boys.
De derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg staat gepland in speelronde 8 op zaterdag 24 oktober. IJsselmeervogels ontvangt dan Spakenburg. In speelronde 30, op zaterdag 24 april 2021, ontvangt Spakenburg IJsselmeervogels.

GVVV – Spakenburg wordt op zaterdag 26 september in speelronde 4, afgewerkt. Dan is het even wachten op de volgende regioderby voor de Veenendalers. Op zaterdag 9 januari 2021 in speelronde 16 hervatten ze de competitie na de winterstop met een uitduel tegen IJsselmeervogels. Nog in diezelfde maand kan GVVV dezelfde afstand afleggen want in speelronde 19 op zaterdag 30 januari 2021 speelt het een uitduel tegen Spakenburg. Op zaterdag 13 maart 2021 in speelronde 24 ontvangen de Veenendalers IJsselmeervogels en spelen ze hun laatste regioderby van het seizoen.

Hoofdklasse B zaterdag
Eemdijk start in de Hoofdklasse B op zaterdag 5 september 2020 met een thuisduel tegen HZVV. Op zaterdag 22 mei 2021 wordt de competitie óók afgesloten met een thuisduel. Er wordt dan gespeeld tegen Buitenpost. Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelBezorgdheid om veiligheid zwemwater Eem.
Volgend artikelVakantiefoto