Het gebied tussen de Bachlaan en de Molenstraat (Het Ensemble) wordt klaargemaakt om woningen te bouwen. Voordat er daadwerkelijk met deze woningbouw gestart kan worden, moet er elektra, water en data/telecomworden aangelegd in de Chopinstraat en langs de Bikkersweg.
Tijdens het aanleggen van de kabels en leidingen kan er geen gebruik gemaakt worden van een aantal parkeervakken op het terrein van Scala Medica. De rijweg op het terrein wordt niet afgesloten.
De werkzaamheden starten op maandag 10 augustus 2020 en duren tot begin september. De parkeervakken voor de ingang van de woningen aan de Chopinstraat 3 t/m 20 zijn vanaf 10 augustus niet te gebruiken in verband met de aanleg van elektra. De parkeervakken voor de woningen aan de Chopinstraat 21 t/m 42 (aan de kant van Kohdent Mondzorg) zijn vanaf 17 augustus afgesloten in verband met de aanleg van data/telecom.
Op www.bunschoten.nl/nieuws vindt u een kaartje waarop u kunt zien welke parkeervakken tijdens de werkzaamheden niet gebruikt kunnen worden.

Vorig artikelIJsselmeervogels-Willem 11 afgelast
Volgend artikelOorlogsverhalen