s uw kind tussen de 8 en 12 jaar, gaat uw kind dit jaar niet op vakantie en heeft uw kind zin in een leuke dag met leeftijdsgenootjes? Geef hem of haar dan nu op voor een sport- en spelmiddag op woensdag26 augustus aanstaande!

Deze sport- en spelmiddag wordt georganiseerd door de gemeente Bunschoten, NBSS en De Boei. Er zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderen die dit jaar niet op vakantie gaan. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd. Het belooft een gezellige middag te worden!

Geef uw kind(eren) op
Opgeven kan tot 14 augustus bij Leonie Ebbes via leonie.ebbes@nbss.nl. Deelname is gratis. Er is ruimte voor maximaal 50 kinderen, dus wees er snel bij. Meer informatie over onder andere de locatie volgt binnenkort. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn alleen kinderen welkom bij de sport- en spelmiddag. Ouders mogen hun kind(eren) dus alleen brengen en ophalen

Vorig artikelWel of niet gras maaien?
Volgend artikelvakantiefoto’s