Vliegtuigspotters kunnen hun hart ophalen in Soesterberg deze dagen. Het Nationaal Militair Museum is aan het klussen in het depot en daarom staan allerlei bijzondere vliegtuigen buiten. Een mooie kansvoor de vliegtuigfanaten.
De Starfighter, F-4 Phantom of de Fokker S.14: ze staan allemaal buiten op het asfalt bij het museum in Soesterberg.
Dat de spotters nu kunnen genieten van al deze oude klassiekers hebben ze te danken aan werkzaamheden aan een ander toestel: de Catalina,een heel groot watervliegtuig.

Het toestel stond achterin het depot. En dus moest alles naar buiten zodat de Catalina veilig naar buiten kon. In totaal staan er nu negen vliegtuigen op de stoep van het museum die normaal niet te zien zijn.

Vorig artikelUittip: Utrechtse Fietsvierdaagse
Volgend artikelUittip: Rondleiding door Cantonspark