Bij een premium Nederlands beddenmerk als Auping mag je verwachten dat je goed slaapadvies krijgt. De Auping Store in Amersfoort heeft dat echter naar een nog hoger plan getild. Sinds kort zijn de Aupingadviseurs van Auping Store Amersfoort allemaal “Fysius gecertificeerd”. Eigenaar Hessel Lubbers vertelt: ‘Dit houdt in dat alle adviseurs een opleiding bij Fysius hebben gevolgd over ergonomie en rugklachten in combinatie met slapen. Een goed slaapadvies behelst veel verschillende aspecten. Denk aan lighouding, het juiste hoofdkussen, warmte -en vochtregulatie en de juiste persoonlijke ondersteuning vanuit de matras. Door meer inzicht te krijgen in het begrijpen van lichamelijke klachten zoals als hernia, reuma, fybromyalgie of slijtageklachten, kunnen onze adviseurs een nog beter en persoonlijker advies geven.’

Fysiohuis Bunschoten is al langere tijd verbonden aan Auping Store Amersfoort. De eerste contacten werden gelegd via hockeyclub AMHC. Hessel: ‘We trokken al snel de conclusie dat we elkaar konden helpen, want goed slapen en goed bewegen sluiten naadloos op elkaar aan. We blijven kennis uitwisselen met elkaar en er komen regelmatig klanten via Fysiohuis bij Auping voor een goede nachtrust. Al met al mooie samenwerkingen!’

Vorig artikelNieuwe coronabesmettingen
Volgend artikelUittip: Rondleiding door Cantonspark