De Vrienden van het Cantonspark verzorgen donderdag 20 augustus om 19.00 uur een rondleiding door het park. De rondleidingen worden gestart vanaf het werkgebouw tegenover de poort naar de Rozen/moestuin(vanaf de hoofdingang aan de Faas Eliaslaan het eerste pad rechts volgen). Dit is ook aangegeven met borden. De rondleiding duurt circa anderhalf uur en is gratis.

Indien u aan deze rondleidingen wilt deelnemen registreert u zich dan per email bij Astrid Binnekamp (astrid.binnekamp@outlook.com) of bij secretariaat@cantonspark.nl. Bij aanmelding voor de publieksrondleiding ook het aantal personen vermelden waarvoor men de aanmelding doet.

Houd tijdens de rondleiding de afstand van anderen.

Voor meer informatie raadpleeg de website www.cantonspark.nl.

Vorig artikelUittip: Militair Museum
Volgend artikelUittip: expositie DIVA-LOOS