Tweede divisionisten Spakenburg en GVVV hebben dinsdagavond hun oefenduels gewonnen. Ook derde divivisionist Hoogland boekte een zege.

Spakenburg
Spakenburg was op schot tegen hoofdklasser Juliana’31.De Blauwen scoorden op de iegen Westmaat vijf keer. Minpunt was het feit dat Juliana’31 er drie maakte. Spakenburg leidde bij rust met 3-0.

2′ Robin Eindhoven [1-0]
8′ Roy Terschegget [2-0]
28′ Robin Eindhoven [3-0]
57′ Jordi Bitter [4-1]
70′ Nico Kroonenberg [5-2]

GVVV
Het Veenendaalse GVVV was op het eigen Panhuis met 3-1 sterk voor Blauw Geel’38. De Brabanders zijn in de derde divisie B tegenstander van Hercules en Hoogland. GVVV leidde bij rust met 1-0.

12′ Jeremy de Graaf [1-0]
49′ Ben van den Nieuwenhof [1-1]
85′ Berry Powel [2-1]
90′ Joël van Wijk [3-1]

Hoogland
Derde divisionist Hoogland kampte tegen hoofdklasser SDC Putten met een waslijst aan blessures. Behalve de van een kruisbandoperatie herstellende Coen Heus ontbraken ook Ruud Vos, Jordan Kemp, Martijn Koelewijn, Martijn SchilthuisYouri van der Meer en Fouad Dahmadi. Ook Henk Baum, die laat terugkeerde van vakantie, was niet van de partij.

De ploeg van de nieuwe coach Roy Versluis boekte tegen SDC Putten een moeizame 1-0 zege en verviel om de zege over de streep te trekken in de tweede helft in tijdrekken en het maken van veel overtredingen. Bas Wobbes kreeg daarvoor een gele kaart.

25′ Abou Ouaddouh [1-0]

Aanstaande dinsdag is er wederom een oefenwedstrijd. Thuis op De Westmaat komt Juliana ’31, met de zoon van Eric Meijers in de gelederen, op bezoek. De Gelderlandse ploeg komt aankomend seizoen uit in de zondag hoofdklasse B. De wedstrijd begint om 20:00 uur, tot dan!

Vorig artikelvakantiefoto’s
Volgend artikelHoe gaat het met de horeca?