Gillian Justiana stopt per direct als voetballer bij IJsselmeervogels. De 29-jarige Zwollenaar wordt met onmiddellijke ingang assistent-bondscoach van het Curaçaose nationale elftal en zag zich daarmeegenoodzaakt de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.
De zestienvoudig Curaçaos international kwam in 2017 terecht bij IJsselmeervogels, nadat hij ruim 250 wedstrijden als profvoetballer had gespeeld bij FC Zwolle en Helmond Sport. Bij IJsselmeervogels werd Justiana vrijwel direct een vaste waarde en speelde sindsdien 93 officiële wedstrijden, waarin hij vijf keer tot scoren kwam. Gedurende het afgelopen seizoen werd de goedlachse verdediger, die ook dikwijls op het middenveld speelde, bovendien aanvoerder.
Nu Gillian Justiana de schoenen aan de wilgen hangt zal trainer Berry Smit ook op zoek moeten naar een nieuwe aanvoerder.

Vorig artikelGeef & Neem weekend
Volgend artikelGalerij Kalender