De politie in Amersfoort heeft op het Centraal Station drie mannen aangehouden die telefoons van andere reizigers hadden gestolen. Ze vielen door de mand toen de meldkamer een van de gestolen telefoonsbelde en de telefoon rinkelde in de tas van een van de mannen. Ook bleek een van hen een gestolen Franse identiteitskaart te hebben. In de internationale trein richting Berlijn werden drie slapende reizigers wakker omdat hun muziek er plots mee stopte. De verbinding bleek te zijn verbroken omdat de telefoon was meegenomen en de dieven op station Amersfoort uitstapten. Door snel handelen van een ingeseinde conducteur en alerte medewerkers op het perron werden de drie dieven staande gehouden.

Vorig artikelNibud: Scholieren rijker en toch tekort
Volgend artikelCashbackactie Energie in Bunschoten