Aanstaande zaterdag 12 september, wordt vanaf 13.30 uur het Vlinderpad gelopen door de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De wandeling start aan de Nijkerkerweg (hoek Rengerswetering), ingang nieuw natuurgebiedLaakzone B bij de oeverzwaluwenwand, is ongeveer 300 meter lang en duurt tot 14.30 uur. De wandeling is onder de leiding van leden van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten, Peter van der Wijst en Gerrit de Ruijter. Er wordt gezocht en gekeken naar vlinders, libellen en juffers rondom het betonnen pad. De deelname aan de wandeling is vrij en aanmelden hoeft niet. Een verrekijker kan handig zijn, daar kun je immers ook vlinders goed mee bekijken.
De weersverwachting voor de vlinders voor aanstaande zaterdag is gunstig. Het wordt lekker warm en de zon schijnt veelvuldig!

Vorig artikelNazomer komt eraan, hoge temperaturen verwacht
Volgend artikelUittip: Monumentendag