Robin Eindhoven had zaterdag dé mogelijkheid om Spakenburg op 3-1 voorsprong te schieten. Hij miste en zag twee minuten later de 2-2 op het scorebord verschijnen. Verslaggever Mark Kloostra zei het gelijkal: “Een hele dure misser.” Eindhoven geeft na afloop van het duel toe zichzelf schuldig te voelen. “Tuurlijk, want die bal moet erin. Als ze dan die 2-2 maken, dan is dat extra zuur. Maar goed, we doen het met zijn allen dus er is niet één iemand schuldig.” Met nog vijf minuten op de klok ging Eindhoven de doelman van Kozakken Boys voorbij, maar hij wist vervolgens de bal niet tussen de palen te krijgen. “Ik dacht te veel na. De eerste helft denk ik niet na en schiet ik hem er zo in. Het was wel een lastige hoek, maar nogmaals hij moet erin”, zegt de aanvaller met een zucht.

“Die moet er misschien wel in. Nou ja, zeg maar gerust zeker”, aldus trainer Eric Meijers na afloop.

Twee keer op rij een voorsprong weggegeven
“Ik vind dat als je thuis twee keer scoort, dat je dan moet winnen. Dat is ons niet gelukt”, zegt de teleurgestelde oefenmeester, die zijn ploeg vorige week ook al de winst uit handen zag geven.

“We hadden zes punten moeten hebben, maar het zijn er maar twee. We trekken de winst twee keer niet over de streep. Als je dat de hele competitie niet doet, dan ben je niet goed genoeg.”

“We maken het niet af en beslissen het niet. Dat moeten we echt gaan doen anders wordt het een lastig seizoen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooi seizoen gaat worden”, besluit de onfortuinlijke Eindhoven.

Vorig artikelPaard door het dorp
Volgend artikelCashbackactie