RTV Utrecht zendt vanaf november een nieuwe versie van het programma De Utrechtse Schatkamer uit. Voor het programma De Utrechtse Schatkamer on tour zijn we op zoek naar mooie verhalen achter een speciaalkunst, antiek of curiosa object. Heeft u iets waarvan u altijd al de waarde heeft willen weten? Laat het ons nu weten en wie weet komen we bij u langs!

Door alle richtlijnen rondom Covid-19 kunnen we helaas geen taxatiedagen houden dit jaar. Daarom gaat presentatrice Margreet van Gils bij de eigenaren langs om te horen wat het verhaal is achter het te taxeren voorwerp. Daarna mag de eigenaar naar onze vaste taxateur Willem Oderkerk in Amersfoort om het gratis te laten taxeren. Heeft u een object waarmee u graag mee zou willen doen aan De Utrechtse Schatkamer on tour? Mail dan foto’s van het te taxeren voorwerp met een uitgebreide uitleg naar schatkamer@rtvutrecht.nl.

Vorig artikelSportkampioen Lisa Brouwer gehuldigd
Volgend artikelFlatbrand in Baarn