De werkzaamheden aan de Bunschoterstraat (N199) in Amersfoort zijn gestart en daarom moet het verkeer rekening houden met vertraging. De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte tussen de Maatweg ende Rondweg Noord en betreffen groot asfaltonderhoud om de weg in een goede en veilige conditie te houden.
De werkzaamheden duren tot en met maandagochtend 21 september en geven vertraging omdat er rijstroken minder beschikbaar zijn. Bij twee rijbanen wordt een gedeelte van het bestaande asfalt verwijderd en zal er een nieuwe laag worden aangebracht.

Daarnaast wordt ook de belijning opnieuw aangebracht. Vooral in de avonduren zullen vakmensen bezig zijn met de N199. Het verkeer wordt omgeleid via één rijbaan. Verkeersregelaars zullen ervoor zorgen dat het verkeer op een veilige manier de goede rijstrook pakt.

De stad Amersfoort

Vorig artikelRondleiding door de stijlzalen van Slot Zeist
Volgend artikelMevr. Koelewijn-Muijs is 101 jaar geworden.