Vrijdag 18 september is een bijzondere dag voor de lieve speciale bewoner Kees Verburg.
Na bijna 26 jaar bij Sprank te hebben gewoond gaat Kees verhuizen naar ‘de boerderij’ in de Haven.
Op de boerderijhoeft hij geen koeien te melken, en ook geen stallen uit te mesten maar Kees mag daar gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Kees is 61 jaar, en heeft jaren hard gewerkt op verschillende dagbesteding locaties. Op de Rozelaar nam hij vorige week na 12,5 jaar afscheid. Dat werd erg groots en vrolijk uitgepakt. Burgemeester Melis van de Groep is zelfs op zijn fiets naar Nijkerk gegaan om Kees hiermee te feliciteren. Bewoners en leiding gaan Kees ontzettend missen in woontoren Stavoren.
Maar zij weten dat er heel goed gezorgd gaat worden voor die lieve Kees.

Wie wil Kees een verhuiskaartje sturen?

Kees Verburg
Op de Ree 161
3752 GM
afd. Boerderij kamer 173

Vorig artikelMalestein en Van der Heijden geselecteerd
Volgend artikelHulp Stichting Orhei broodnodig!