Ook dit jaar organiseert Stichting Orhei opnieuw een voedselactie. Donderdag 24 en vrijdag 25 september kunt u Orhei vrijwilligers vinden bij de supermarkten, Aldi, Lidl en Jumbo. Bij de AH (zowel Brahmslaanals Tuinfluiter) zullen dit jaar geen boodschappen ingezameld worden. De Corona maatregelen zorgen ervoor dat dit niet mogelijk is. Er staat bij beide supermarkten wel een ton waarin u uw gift of flessenbon kunt achterlaten. De opbrengst zal gebruikt worden om voedsel in te kopen.
Bij de ingang van de supermarkten delen de vrijwilligers flyers uit. Daarop staan producten die wij u vragen te kopen. Na het verlaten van de winkel kunt u het/de gekochte product(en) afgeven aan onze vrijwilligers.
Wij beseffen dat niet door iedereen evenveel gegeven kan worden. U kunt al voor € 0,50 meedoen met een pak bloem.
Onze opdracht is toch om te zien naar onze naasten? Wij hopen dat u mee wilt doen. Door ons te helpen, kunnen wij de mensen in Moldavië helpen. Help de stichting helpen!

Vorig artikelRealistisch IJsselmeervogels: ‘Geen punt verdiend’
Volgend artikelUit de oude doos