Op dinsdag 29 september 2020 gaat het Epilepsie Café regio Amersfoort weer aangepast open. In verband met het corona-virus is vooraf aanmelden verplicht en is de organisatie rondom het Epilepsie Caféop meerdere punten aangepast.

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook professionals en andere belangstellen om in ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie.

Locatie is in De Zonnekamer, Huis van zuid (Fonteinkerk), Robert Kochstraat 4 te Amersfoort. Het begint om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur. Voor aanmelden en meer informatie: www.epilepsie.nl

Vorig artikelmedewerker gezocht
Volgend artikelDag van de Vrede in Muurhuizen Amersfoort