De hoofdklassewedstrijd Swift – Eemdijk ging niet door. Een speler van Eemdijk heeft positief getest op corona. Twee andere spelers wachten op de uitslag van de test. Na overleg tussen de KNVB de GGDen Eemdijk is besloten de wedstrijd af te gelasten.
Dat het zo lang duurde voor het besluit werd genomen, klinkt als een vreemd verhaal. Twee weken geleden werd een wedstrijd van het Woerdense Sportlust’46 direct afgelast toen er één speler positief getest was. Voor trainer Willem Romp is het duidelijk: “Ik vind spelen onder deze omstandigheden niet verantwoord.” Inmiddels is het in het amateurvoetbal, van hoog tot laag, elke week raak met afgelastingen als gevolg van positieve coronatests. In de derde divisie heeft ODIN’59 na vier speelronden al twee duels achterstand.

Vorig artikel‘De week brangt los!’
Volgend artikelSpakenburg blij met overwinning!