Ervaar het leven van ridders, jonkvrouwen en ambachtslieden in de middeleeuwen op Museumschip Kasteel Vlotburg. Ridder Lenny en vrouwe Christel laten u dan hun kasteel zien. En zeker leuk en leerzaamvoor de jongeren.
Het schip is met de hand gebouwd door Len Vries, samen met zijn goede vriend en ambachtelijk timmerman Jan Westerhuis en heeft 3 jaar geduurd. Sinds 2005 varen Ridder Len en vrouwe Christel met hun museum en paardje door Europa en misschien nog verder. Zij zijn al in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Belgiƫ geweest. En nu weer tijdelijk in Nederland.
Het museum over het leven in de middeleeuwen opent haar museumdeuren tot 16 november.
Locatie:
t/o Kleine Koppel 112 (Brandweer)
3812 PH Amersfoort
aan rivier de Eem

Vorig artikelUittip: Stoomgemaal Arkemheen
Volgend artikelHerfstactiviteiten bij schaapskooi Ermelo