Een unieke situatie vraagt om een unieke oplossing! Omdat er geen publiek bij de wedstrijden van Spakenburg en IJsselmeervogels mag zijn, gaan de vrijwilligers van de LOS een uitzending van LOS Sport maken!Zaterdag zal LOS sport live radioverslag doen van de uitwedstrijd van IJsselmeervogels tegen Quick Boys. De wedstrijd start om 14.00 uur en van de thuiswedstrijd van Spakenburg tegen Katwijk. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

LOS Radio is op de ether via 107.5 FM te beluisteren en via de kabel op 102.4 FM. Op de TV kun je meeluisteren via radiokanaal 1034 (KPN) en 916 (Ziggo). Internetradio is te beluisteren via de Tuneln of RadioNED+apps en www.omroepspakenburg.nl.

Deze unieke uitzending van LOS Sport start zaterdag om 14.00 uur.

Vorig artikelIntegrale controle horecazaken
Volgend artikelOpbrengst voedselactie 2020