Ook dit jaar brengt de voedselactie weer een heel mooi resultaat op! De opbrengst is met 6.300 kg. Daarnaast werd een bedrag van €1125,- ontvangen!
Stichting Orhei is dankbaar voor een enorm betrokkenBunschoten! Hierbij willen ze de coördinatoren, ondersteuning bij sorteren van goederen, de vele vrijwilligers en alle gevers hartelijk danken voor hun steun!
Het voedsel gaat naar Causeni in Moldavië waar het dagcentrum Gratia gevestigd is. Ruslan Ciobanu, directeur van dit centrum, zorgt voor de verdeling van het voedsel. Samen met andere sociale instanties delen ze de voedselpakketten uit aan gezinnen waarvoor dit broodnodig is.
Het Dagcentrum Gratia ondersteunt gezinnen door de kinderen na school op te vangen, (bij)lessen te geven en te eten te geven. Daarmee is het dagcentrum voor veel kinderen een ‘warm’ thuis. De stichting ondersteunt dit huis. Door het werk wat ze doen in hun omgeving, heeft de staf van het dagcentrum goed zicht op gezinnen die hulp nodig hebben.

Vorig artikelGeen publiek, wel LOS-Sport live
Volgend artikelFusie schoolverenigingen