LOS Sport zal ook de KNVB bekerwedstrijd van Spakenburg – AFC live verslaan op de radio. In deze bijzondere tijd dat er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig mag zijn en niet iedereen tijd en ruimteheeft om naar TV of een livestream te kunnen kijken is er een speciale uitzending van LOS Sport op de radio. Dinsdagavond 6 oktober start de uitzending om 19:30 uur en na de interviews sluiten we af om 22:30 uur.

Verslaggevers Jan Schuit en Stefan Koelewijn gaan hun best doen om via LOS de luisteraars het gevoel te geven alsof ze wel langs het veld staan!!

LOS Radio is op de ether via 107.5 FM te beluisteren en via de kabel op 102.4 FM. Op de TV kan je ook meeluisteren via de radiokanaal 1034 (KPN), 916 (Ziggo). Internetradio is te beluisteren via de TuneIn of RadioNED+ apps

Deze unieke uitzending van LOS Sport start dinsdag om 19:30 uur.

Vorig artikelOktober is “gezond eten maand”
Volgend artikel‘Je raakt er niet LOS van’