Zaterdag 10 oktober weer een unieke uitzending van LOS Sport, met LIVE verslag van Koninklijke HFC – Spakenburg en SDC Putten – Eemdijk. De uitzending start om 14:00 uur en na de interviews sluiten weaf om 18:00 uur.

Verslaggevers Jan Schuit en Stefan Koelewijn gaan hun best doen om via de LOS de luisteraars het gevoel te geven alsof ze wel langs het veld staan!!

LOS Radio is op de ether via 107.5 FM te beluisteren en via de kabel op 102.4 FM. Op de TV kan je ook meeluisteren via de radiokanalen 1034 (KPN), 916 (Ziggo). Internetradio is te beluisteren via de TuneIn of RadioNED+ apps en www.omroepspakenburg.nl.

Deze unieke uitzending van LOS Sport is ook te zien, als visual radio, op LOS TV op Ziggo kanaal 41 en op KPN op 1334

Vorig artikelAfgelaste duels zaterdag 10 oktober
Volgend artikelVerloren en gevonden