In de tweede divisie heeft Spakenburg de ongeslagen-status behouden door Koninklijke HFC met 1-2 te verslaan. GVVV boekte de eerste zege. Noordwijk werd met 2-0 verslagen. Het duel IJsselmeervogels –Excelsior Maassluis ging vanwege coronagevallen niet door.
Spakenburg klimt naar de derde plek op de ranglijst met twaalf punten uit zes duels. IJsselmeervogels blijft steken op vijf duels. De Rooien hebben negen punten. GVVV klimt ook door de eerste zege. De Veenendalers staan met vijf punten uit zes duels twaalfde.
In het eerste kwartier was Spakenburg de gevaarlijkere ploeg. De ploeg van Eric Meijers had de meeste kansen. De twee ploegen gingen na een slordige fase waarin weinig werd gecreƫerd zonder doelpunten de rust in.
Na de thee was Floris van der Linden dicht bij de openingstreffer namens Spakenburg. Zijn poging belandde in de 49e minuut op de paal. Een kwartier voor tijd was het dan toch raak. Na een voorzet van Robin Eindhoven kopte Wimilio Vink de bal onberispelijk binnen: 0-1.
Niet veel later was het opnieuw raak voor de ploeg van trainer Meijers. Met een prachtig doelpunt maakte invaller Everton Pires Tavares er 0-2 van. In de slotfase werd het nog spannende door de aansluitingstreffer van Roy Castien, maar de drie punten gingen mee naar Spakenburg.

74′ Wimilio Vink (0-1)
81′ Everton Pires Tavares (0-2)
88′ Roy Castien (1-2)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelScholen Bunschoten kiezen unaniem voor de roetveegpiet
Volgend artikelEemdijk speelt gelijk bij SDC Putten