Willem en Erna Vedder, die al ruim 5 jaar werken in de sloppenwijken van Lima in Peru zijn bezig met het project Brazos Abiertos. Ze zijn dankbaar dat het project van Jeugd met een Opdracht nog steedsgroeit, maar daardoor wordt de ruimte te klein en moet er gebouwd worden.
De bouw bestaat uit verschillende fasen: een multifunctioneel gebouw met klaslokalen, een gezamenlijke ruimte en woonruimte.
De volgende fase zullen de kerk, de overige klaslokalen en nog meer ruimtes gebouwd worden. De lokale mensen zullen meehelpen, want een aantal van hen zit nog zonder werk. Op die manier wordt ook gebouwd aan de toekomst voor gezinnen in de sloppenwijk.
Willem en Erna hebben er vertrouwen in dat u meehelpt om Gods koninkrijk verder uit te breiden. Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld sponsoracties. Je kunt Willem en Erna bereiken via Whatsapp: 0051-989127912 . Meer informatie is te vinden op: www.weloveperu.nl
Op de website is ook te zien waar u een bedrag(je) kunt storten. Ieder bedrag is zeer welkom!

Vorig artikelNieuw brandweernummer voor ‘niet-spoed’
Volgend artikel‘Je raakt er niet LOS van’