‘European Focus Day’. Dé Europese dag tegen woninginbraak. Nederland doet mee. Jij ook? Met het invallen van de donkere dagen neemt ook het aantal woninginbraken weer toe. Gelukkig kun je er zelf veelaan doen om inbrekers zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

In het gratis webinar ‘Maak het inbrekers niet te makkelijk’ hoor je alles over hoe je inbrekers geen kans geeft. Wat is de invloed van corona op inbraakcijfers? Wat wordt er vooral gestolen en hoe gaan inbrekers te werk? Je leert het tijdens het webinar. Natuurlijk kun je na afloop van de presentatie ook vragen stellen aan de experts van het Centrum voor Veilighid en de politie. Zo kun je straks met een veilig gevoel de winter in.

Het gratis webinar is woensdagavond 21 oktober, 19:30-12:30 uur. Aanmelden en meer informatie via www.europeanfocusday.nl

Vorig artikel24 nieuwe besmettingen
Volgend artikelVisie en Notitie Grondstrategie