De politie heeft een einde gemaakt aan een groot illegaal feest waar in de nacht van zaterdag op zondag zo’n driehonderd feestgangers waren. Dat meldt De Gooi- en Eemlander. Even na 02.00 uur stormdeeen grote politiemacht naar de bossen tussen Anna’s Hoeve, spoorlijn Hilversum-Baarn en de A27.

Zo stonden op de A27 twaalf politiewagens geparkeerd. Daarnaast stonden de auto’s van de politie ook in de bossen te wachten op de grote actie. Bij de parkeerplaatsen bij natuurgebied Anna’s Hoeve en vv Wasmeer reden daarom tientallen taxi’s af en aan om iedereen weer naar huis te brengen.

De politie ter plaatse sprak dus over zeker driehonderd personen. Maar een taxichauffeur schatte het aantal aanwezig bezoekers op ruim vijfhonderd.

Mogelijk dat dit feest was afgeleid van het Amsterdam Dance Event, dat deze week zou worden gehouden. Over eventuele aanhoudingen is nog niets bekend.

Vorig artikelWintertijd
Volgend artikelCoronanieuws