Het Gehandicapte Kind gaat voor de 2e keer op zoek naar nieuwe kinderambassadeurs.
Tijdens de CAPtalks op zaterdag 14 november a.s. in het Gooiland Theater in Hilversum presenteren 9 jonge finalistenzich. De jury, bestaande uit You Tuber Dyland Haegens, actrice/presentatrice Ingrid Jansen en directeur van het Gehandicapte Kind Henk-Willem Laan, kiest 3 nieuwe kinderambassadeurs. De presentatie is in handen van Lucille Werner. Eén van de finalisten is de 10 jarige Pauline Muijs uit Bunschoten. Pauline heeft Spina Bifida en zit in een rolstoel. ” Ik kan dan wel niet lopen en zit in de rolstoel, maar wil aan iedereen laten zien dat ik niet anders ben dan anderen. Ik hoor er ook bij!”

In een wervelende show, met onder
meer een optreden van ambassadeur Douwe Bob, geven de kinderen een kijkje in hun leven
en vertellen zij wat volgens hen moet worden veranderd voor kinderen met een handicap.

Vorig artikelSubsidieaanvraag Total Gymnastics
Volgend artikelVeel jeugd op straat