Door het overlijden van Frank Koelewijn was de functie van voorzitter van de Raad van Advies bij SVS vacant. Michiel Beukers is bereid gevonden de rol van voorzitter op zich te nemen. Michiel heeft zijnsporen in de vereniging ruimschoots verdiend. Het oud bestuurslid commerciële zaken en actieve speler in een vriendenelftal is al geruime tijd lid van de Raad van Advies. Hij is uitstekend op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Het bestuur staat volledig achter de keuze om Michiel naar voren te schuiven als voorzitter van de Raad van Advies.
Het ‘doorschuiven’ van Michiel betekent dat er een plek is vrijkomen in de Raad van Advies. Aan de leden wordt op de eerstvolgende ledenvergadering voorgesteld Ewout Ruitenberg te benoemen als lid. Ewout is geboren in Zwolle en na 25 jaar in Spanje, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland te hebben gewerkt voor Nestlé is hij een aantal jaren geleden als Financieel Directeur (CFO) bij voormalige hoofdsponsor Boboli begonnen. Als snel werd hij ‘verliefd’ op ons mooie dorp en op de blauwe club.
Ewout woont samen met Cristina aan de Havendijk in ‘La Republica Independiente de Espakenburgo’, zoals hij dat zelf altijd noemt. Hij heeft 4 kinderen die allemaal in het buitenland wonen, werken of studeren. Hij heeft zich in de afgelopen periode ingezet voor de vereniging op het financiële vlak. Inmiddels is hij ook lid van de sponsorcommissie.
De Raad van Advies is zeer ingenomen met de kandidatuur van Ewout.

Vorig artikelCoronanieuws
Volgend artikelHerfst!