De Zalmaktie 2020, met de K van kwaliteit, is zaterdagmiddag 31 oktober officieel van start gegaan. Vanaf heden kunt u warmgerookte zalmen, zowel los, als in geschenkverpakking, als in een heus zalm/wijn-pakketbestellen. Het topcadeau voor uw (zakelijke) relaties, maar minstens net zo lekker voor eigen gebruik.

De zalmaktie is dit jaar belangrijker dan ooit, voor IJsselmeervogels. “Nu de wedstrijden van het eerste elftal stilliggen, behoeft het geen uitleg dat de inkomsten voor onze mooie club teruglopen.”, schetst Frank van den Bos. “Een zalm is een uniek relatiegeschenk waarmee u de smaak van Spakenburg over kunt brengen op uw klanten, medewerkers en zakenrelaties. Een geschenk met een erg hoge attentiewaarde!”

www.zalmaktie.nl

Vorig artikelTrainer Romp verlengt contract bij Eemdijk
Volgend artikelBrief over invullen keuze Donorregister