Vanaf heden zijn de groene elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Amersfoort terug te vinden. Het bedrijf heeft 150 deelscooters in de stad geplaatst, die via de GO Sharing app gebruikt kunnenworden. Gemeente Amersfoort noemt de komst van GO Sharing “een grote stap in de verduurzaming van het vervoer in Amersfoort.”
Amersfoort is de 13e regio in Nederland waar de deelscooters van GO Sharing rijden. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de duurzame dienst. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100% elektrisch. De batterijen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. De scooters zijn vanaf vandaag terug te vinden in het gebied van Kattenbroek tot de Indische Buurt en van de Bomenbuurt tot de Ringweg Randenbroek.

Vorig artikelGecombineerd lokaal sport- en preventieakkoord
Volgend artikelGladheidbestrijding 2020-2021