Vanaf heden start Spreekuur.nl met het eerste Nederlandse volledig online consult bij de huisarts voor kinderen vanaf zes maanden en jongeren. Het is een uitbreiding van de dienstverlening aan volwassenen,die sinds maart dit jaar wordt aangeboden. Kinderen in de regio’s Eemland en Rijnmond kunnen in eerste instantie gebruik maken van de dienst.
Kinderen vanaf zes maanden kunnen via het Spreekuur-platform online bij huisartsen terecht voor klachten als koorts, huidklachten, vallen/stoten/kneuzingen, wonden en brandwonden. In de avonden en in de weekenden alleen als het spoed betreft. In een later stadium worden daar onder andere. oorpijn, keelpijn, hoesten, oogklachten en insectenbeten aan toegevoegd. Vanaf zestien jaar kan het kind zelf zorg zoeken, tot die leeftijd maakt de ouder voor haar of zijn kind een Spreekuur- account aan.

Vorig artikelGladheidbestrijding 2020-2021
Volgend artikelLTS Amersfoort verdwijnt