Op 1 juli 2020 is de donorwet veranderd. Met deze wet komt iedereen in Nederland vanaf 18 jaar in het Donorregister. Als u na 1 september 2020 nog niets heeft ingevuld in het register heeft u in novembereen brief gekregen met de vraag of u uw keuze wilt invullen. Op donderdag 12 november is er een online voorlichtingsavond om alle vragen die u hier over heeft te beantwoorden.
Susan Dullink gaat in gesprek met Jasmine North (Donatiecoördinator Meander MC & Rivas Gorinchem | Divisie Hart en Longen) en Marja van der Eijk (vrijwilliger en ervaringsdeskundige bij Transplantatiestichting Nederland.
Niet reageren op de brief van de overheid betekent dat je automatisch als donor geregistreerd staat. Wèl reageren betekent dat je keuzes moet maken. Welke keuzes zijn er? Hoe ga je in gesprek met je naasten? Op deze en andere vragen die ter plekke en online gesteld worden krijgt u antwoord.

Op 12 november kunt u online meekijken en –praten. De toegang is gratis, maar u dient zich wel van te voren aan te melden. Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekeemland.nl.

Vorig artikelVerloren en gevonden voorwerpen
Volgend artikelLaat je testen