Het nieuwbouw project in de sloppenwijken van Lima Peru is begonnen. Een gedeelte van het terrein is afgezet en uitgegraven. Wij zijn dankbaar dat we kunnen beginnen dankzij de giften die zijn binnengekomen, heel hartelijk dank hiervoor. Maar we zijn er nog niet, voor de 1e fase is € 150.000,- nodig. Wij geloven dat God zal voorzien en dat jullie mee helpen om dit project te laten slagen. Zo kunnen we door middel van christelijk onderwijs de kinderen een betere toekomst geven. Bidden en helpen jullie mee met het mooie werk in Peru?

Er zijn al verschillende sponsoracties opgezet en jij zou dat ook kunnen doen. Andere mogelijkheden zijn met de kerk een collecte ophalen, je werkgever vragen om te doneren, een eindejaars gift of schenking… Kijk wat jij kan betekenen voor dit project.

Je kan een bedrag overmaken op IBAN-nummer NL93 RABO 0348 6148 29 ten name van Rafaël Amersfoort o.v.v. nieuwbouw, Peru.
De giften zijn belasting aftrekbaar. Alvast hartelijk bedankt!

Meer informatie vind je op onze website www.weloveperu.nl

Vorig artikelKoos Werkman verlengt contract bij Spakenburg
Volgend artikelTussentijdse bestuursrapportage 2020