Nederland staat voor een ongekende uitdaging als gevolg van de coronapandemie. In deze onzekere tijd wil waterschap Vallei en Veluwe koers houden, maar ook flexibel kunnen reageren op veranderende omstandigheden.Om duurzaam uit deze crisis te komen kiest het waterschap ervoor om gericht te investeren. Dat betekent dat er in 2021 onder andere geld wordt besteed aan de kwaliteit van de leefomgeving, de energietransitie en circulaire economie.

Dijkgraaf Tanja Klip-Martin van Waterschap Vallei en Veluwe legt uit: “Het zijn andere tijden, maar toch ook weer niet. Ieder jaar is anders en kent zijn eigen opgaven en uitdagingen. Van ons als waterschap wordt ook in deze coronatijd verwacht dat we koers houden. De extremen in het weer maken dat de urgentie meer dan ooit voelbaar is: dit is het moment om te investeren in de blauwe toekomst van ons gebied.”

Vorig artikelUitreiken mantelzorgcompliment
Volgend artikelMinder bewegingen in Bunschoten