Spakenburg heeft de samenwerking met trainer Eric Meijers verlengd tot de zomer van 2022. Dat maken de Blauwen bekend op de clubsite. De Nijmeegse oefenmeester werkt sinds een jaar op de Westmaat, waarhij destijds John de Wolf opvolgde.
,,In zijn eerste seizoen bij de Blauwen wist hij het vlaggenschip van de onderste regionen naar een uitstekende zevende plaats te dirigeren in de Tweede Divisie. Juist op het moment dat de Blauwen de opmars wilden voortzetten, werd de competitie abrupt afgebroken vanwege de coronamaatregelen”, blikt Spakenburg terug op het begin van de samenwerking. ,,Met een enigszins gerenoveerde selectie beleefden de Blauwen een prima competitiestart. Met veel spelplezier en opererend als hecht team wist SV Spakenburg door te stomen naar een gedeelde tweede plaats in de Tweede Divisie. Een plek waar de mannen van Eric Meijers de komende weken blijven bivakkeren, omdat zoals bekend de competitie is stilgelegd vanwege nieuwe – begrijpelijke – coronamaatregelen.”
Meijers is in zijn nopjes met zijn langere verblijf bij de Blauwen: ,,SV Spakenburg behoort tot de mooiste amateurverenigingen in Nederland. Een grote, maar ook warme club, zo heb ik mogen ervaren. Daarnaast mag ik werken met een fijne spelersgroep en technische staf en is het uitstekend sparren met de technische commissie.”
De technische commissie prijst het werk van de door de wol geverfde oefenmeester, die eerder succesvol was bij Achilles ’29, JVC Cuijk en Helmond Sport: ,,Met de komst van Eric vorig seizoen is een duidelijke ontwikkeling in prestaties ingezet. In het huidige seizoen weet Eric met nog beter materiaal dit een uitstekend vervolg te geven en blijft het veldspel zich positief ontwikkelen. Daarnaast is het prettig om te zien dat de sfeer in de groep uitstekend is, wat zich reflecteert op het veld.”
Bron: Voetbal 24/7

Vorig artikelMeander volgens Elsevier één van de beste ziekenhuizen
Volgend artikelAanmoedigingsbijdrage voor bottereigenaren