De 42ste editie van het festival Amersfoort Jazz vindt dit jaar online plaats. Vanaf drie podia in Amersfoort, worden drie dagen lang negentien jazz-concerten live gestreamd.
n theater De Lieve Vrouwzijn avontuurlijke concerten voor de fijnproevers, waaronder vier Boy Edgarprijs-winnaars, Sun-Mi Hong als Artist in Residence en het piepjonge Simoio Jazz Trio, driedubbele winnaars van het Prinses Christina Concours. In De Observant wordt stevig ingezet met Amersfoort Jazz Club Nights, met Hans Dulfer, Saskia Laroo, Steffen Morrison en Shirma Rouse. Op zondag is er intimiteit, nostalgie en verdieping met Manoushka, Naos Quartet en Ellister van der Molen.

Het driedaagse evenement vindt plaats van 20 t/m 22 november en wordt gepresenteerd vanuit het online Amersfoort Jazz Café door onder andere de aan Amersfoort Jazz gelieerde topvocalisten Izaline Calister en SaraLee Vos. Meer informatie op de website van Amersfoort Jazz.

Het evenement is gratis online te beleven, maar blijft daarna niet lang online staan.

Vorig artikelHonden weer toegestaan bij ’t Kleine Zeetje
Volgend artikelMS collecteweek gaat van start!