Vrijdagmiddag 20 november werd een man aangetroffen in een auto op de Stationsstraat in Amersfoort. Een man in een groene Saab 900 zit voorover in zijn auto en reageert niet. Agenten komen ter plaatseen al snel blijkt dat de man is overleden. Uit onderzoek wordt duidelijk dat de man door geweld om het leven is gekomen.
Het onderzoeksteam heeft belangrijke vragen aan mensen die op vrijdagmiddag 20 november tussen 13.00 uur en 14.00 uur rond station Amersfoort Centraal en in het bijzonder op de Stationstraat vlakbij het station zijn geweest. Mogelijk hebben zij iets verdachts gezien. Mogelijk hebben zij de betreffende groene Saab 900 zien arriveren en hebben zij gezien wat er in de auto is gebeurd. Deze mensen kunnen belangrijke getuigen zijn in dit onderzoek. Maar er kunnen ook andere zaken zijn opgevallen, zelfs toen de politie al aanwezig was. De politie vraagt deze getuigen om contact op te nemen met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via deze link.

Vorig artikelDennis Hollart bij selectie Eemdijk
Volgend artikelLuisteren naar ‘op verzoek’