Wegens grote belangstelling is de expositie Naar Huis/Coming Home? verlengd en nu van donderdag 3 december tot en met zondag 3 januari te zien in het Rietveldpaviljoen. De expositie geeft in beeld enverhaal een impressie van het verlangen naar thuis en de zoektocht naar familie en bekenden na afloop van de Tweede Wereldoorlog.

De expositie wordt georganiseerd door 033fotostad in samenwerking met het Nationaal Monument Kamp Amersfoort en het Sovjet Ereveld in het kader van 75 jaar Vrijheid. Het geheel is mede mogelijk gemaakt met steun van het VFonds en de stad Amersfoort.

Het Rietveldpaviljoen, aan het Zonnehof 8, is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. In verband met de corona-maatregelen moeten bezoekers via de website 033fotostad.com vooraf een tijdslot reserveren.

Vorig artikelJazz online met topartiesten
Volgend artikelUitip: Expositie in Mondriaanhuis