Van kerstboomlampjes tot een decoratief rendier met verlichting, als ze worden afgedankt, is het voor de wet e-waste. Om dit “december e-waste” uit de vuilnisbak te houden, organiseert Wecycle samen meteen groot aantal tuincentra een leuke inzamelactie met cadeautjes*!

Bij inlevering van oude (kerst)lampen bij Boerenbond, Coppelmans, Groenrijk, Intratuin en Life & Garden ontvangen snelle inleveraars, zolang de voorraad strekt, een leuke mini zoekpuzzel. Er zijn vier verschillende zoekpuzzels. Bovendien maakt iedereen die een mini zoekpuzzel heeft ontvangen ook nog eens kans op een mooi kerstpakket door het recyclemysterie in de puzzel op te lossen. Maar wees er snel bij want *op=op! Meer informatie op wecycle.nl/consumenten.

Vorig artikelBenoeming juryleden Gemeentelijke Onderscheiding
Volgend artikelCorona Bunschoten