De selectie van SV Spakenburg voor volgend seizoen begint steeds meer contouren te krijgen, nu ook Floris van der Linden zijn contract bij de Blauwen heeft verlengd. De 24-jarige centrale aanvaller isdaardoor tot minimaal medio 2022 in het Blauwe shirt te bewonderen.
Na eerder Robin Eindhoven, Tim Brinkman, Koos Werkman, Frank Olijve en Frank Schilder heeft de technische commissie van SV Spakenburg ook overeenstemming met Floris van der Linden bereikt over een langer verblijf op de Blauwe zijde van de Westmaat. Met het langer vastleggen van de 2,00 meter lange spits – bezig aan zijn eerste seizoen bij onze club – blijft de volledige as van het huidige team volledig intact voor de volgende voetbaljaargang.

Met veel verwachtingen is Floris overgekomen van Koninklijke HFC. En die verwachtingen heeft de spits waargemaakt. In de tot nu toe zes gespeelde competitieduels heeft hij drie keer gescoord en één assist afgeleverd. Floris is een centrumspits die kopsterk is, een bal kan vasthouden en een neusje heeft voor het kiezen van de juiste positie voor de goal. Daarnaast is hij een speler die nooit verzaakt en de volle 90 minuten blijft gaan.
Floris: “Toen Spakenburg aangaf dat ze wilden verlengen was voor mij de keuze snel gemaakt”
De technische commissie: “Het is mooi dat we in zo’n vroeg stadium erin slagen de contracten van meerdere basisspelers te verlengen. Daarmee aangevend dat we tevreden zijn over de spelers en de ontwikkeling van het team.”

Vorig artikelPietenjournaal
Volgend artikelAanvraag omgevingsvergunning hoek Veenestraat/Eemlandia