Stef Brummel heeft zijn contract bij IJsselmeervogels met een seizoen verlengd, tot de zomer van 2022. De 22-jarige doelman kwam in 2019 over van Vitesse en kwam sindsdien voornamelijk in actie in hetbekeravontuur.

Brummel, in Apeldoorn woonachtig, speelde lange tijd in de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV en stond te boek als groot keeperstalent. Voordat de doelman naar IJsselmeervogels kwam, speelde hij al twee jaar in de Tweede divisie en Derde divisie zondag. Dit seizoen is de doelman, net als vorig seizoen, de stand-in achter Jaimy Schaap. Vorig jaar liet Brummel zich daarom vooral zien in de drie bekerwedstrijden tegen FC Den Bosch, SteDoCo en Go Ahead Eagles.

Erwin van der Lugt: “De technische commissie is erg blij dat Stef ook volgend seizoen de strijd met Jaimy Schaap wil aangaan voor de positie van eerste keeper. Met Stef hebben we een keeper in huis die ver uit zijn doel kan keepen en sterk is in het vinden van de voetballende oplossing. Voor ieder elftal is het een luxe om te kunnen beschikken over keepers van dit niveau.”

Vorig artikelKerkdienst Hervormde gemeente
Volgend artikelPost gevonden