In de voortuin van villa Berg en Dal van het Apostolisch Genootschap aan de Jacob van Lenneplaan 12 staat een kerststal van indrukwekkende afmetingen. De stal is onderdeel van de Baarnse Kerststallenroute.De tuin is versierd met kerstbomen en lichtjes. De hekken van villa Berg en Dal zijn open waardoor het te allen tijde mogelijk is een wandeling te maken door de tuin. Voor kinderen is er een speurtocht uitgezet. Onderweg is er van alles te beleven: opdrachtjes, een minibieb met kerstboeken en op de bankjes kunnen de kinderen luisteren naar het kerstverhaal. Aan het einde liggen er in de serre van de villa knutselpakketjes klaar, geschikt voor verschillende (basisschool)leeftijden. Van 14 december tot en met 6 januari.

Bron Baarnse Courant

Vorig artikelUitip: Expositie in Mondriaanhuis
Volgend artikelKerstdoorloper