In deze maanden vinden veel van onze dagelijkse activiteiten plaats in het donker. Goed werkende openbare verlichting is daarom van groot belang. Niet alleen voor de verkeersveiligheid, maar ook voorhet gevoel van sociale veiligheid en om criminaliteit zoveel mogelijk te voorkomen.

Daarom vraagt de gemeente Bunschoten u om niet-werkende straatverlichting te melden.
Werkt de straatverlichting niet? Of staat de verlichting overdag aan? Geef het online door aan CityTec via www.citytec.nl. Geef altijd duidelijk aan waar u de storing heeft gezien en om hoeveel lantaarnpalen het gaat. Als u een melding maakt van een kapotte lantaarnpaal, dient ook het lichtmastnummer vermeld te worden. Dit nummer vindt u op de lantaarnpaal zelf.

Vorig artikelPCOB verrast leden!
Volgend artikelDag Sinterklaasje!