Andermaal is de TC van Spakenburg erin geslaagd om een basisspeler vast te leggen voor het seizoen 2020-2021. Deze keer gaat het om de in 2019 van GVVV overgekomen middenvelder Roy Terschegget (33).
DeVeenendaler tekende in oktober 2018 een contract voor twee seizoenen bij de club . Maar op 4 mei 2019 sloeg het noodlot toe voor de creatieve spelbepaler. In de uitwedstrijd tegen FC Lienden liep hij een zware kruisbandblessure op die hem maandenlang terug zou werpen.
Terschegget stelde alles in het werk om succesvol te revalideren en slaagde hier glansrijk in. In de oefencampagne van dit seizoen maakte de middenvelder zijn eerste minuten voor Spakenburg. Trainer Eric Meijers had in 7 officiĆ«le duels een basisplaats in petto voor Terschegget, die na een moeizame start steeds beter rendeerde in de hoofdmacht. Terschegget is zeer content met de contractverlenging: ,,Door die kruisbandblessure heb ik maar iets meer dan een handvol duels voor Spakenburg kunnen spelen. Als ik de club nu alweer vaarwel zou zeggen, had me dat geen enkele voldoening gegeven. Aanvankelijk merkte ik dat ik het nodige wedstrijdritme miste. Maar in de laatste duels voor de Corona-stop heb ik laten zien dat de oude Terschegget er weer aan zit te komen. De club heeft ook geconstateerd dat ik steeds bepalender werd en dat heeft geresulteerd in een nieuw contract. Dat Spakenburg over een fantastische spelersgroep beschikt en ik het vertrouwen van de trainer voel heb ik ook laten meewegen in mijn besluit.. Ik ben blij dat de TC al diverse basisspelers heeft vastgelegd. Er kan zeker wat moois groeien”, laat Terschegget doorschemeren.

In een reactie is ook de TC verheugd over het feit dat de achtste basisspeler inmiddels heeft bijgetekend: ,,We zijn ervan overtuigd dat de verwachtingen waarmee Roy in 2019 naar ons is gekomen zullen worden waargemaakt.”

Vorig artikelWoondeal Regio Amersfoort met het Rijk
Volgend artikelDe zon gaat onder bij de Eem……