Huib Oversloot heeft bij de technische commissie van IJsselmeervogels aangegeven na dit seizoen te willen vertrekken. Na één seizoen komt zijn verblijf bij de Rooien dus al tot een einde.
Oversloot kwamafgelopen zomer na een goed seizoen bij Noordwijk over van Sportpark Duinwetering. De vleugelverdediger kwam daarvoor uit voor UVS, ADO Den Haag, FC Twente en ARC. Hij kwam bij IJsselmeervogels twee officiële wedstrijden in actie, waarvan één als basisspeler.

De technische commissie over het vertrek van Oversloot: “Huib lijkt zich dit seizoen te moeten schikken in een bijrol. Hij heeft daarom aangegeven graag een club op niveau, dichterbij huis te willen zoeken. Wij hebben daar begrip voor en verwachten dat hij zeker een mooie club gaat vinden in de Tweede of Derde divisie.”

Vorig artikelHet wilde oog
Volgend artikelAuto met jonge kinderen crasht bij Eemnes